Samsung Bespoke JetTM ofera o curatare completa prin intermediul All-in-One Clean StationTM

de Redactie Hit.ro | 17 ianuarie 2022

Aspiratorul elegant tip stick ofera o experienta de curatare puternica, de pâna la 210W, și igienica, cu ajutorul All-in-One Clean Station™

Bespoke Jet

 

Samsung a anuntat lansarea Bespoke Jet™, gama de aspiratoare verticale cu All-in-One Clean Station™, care ofera o curatare igienica datorita Sistemului de Filtrare în mai multe straturi cu eficienta de pâna la 99,999%1. Pe lânga All-in-One Clean Station™, o statie de andocare care încarca aspiratorul și golește automat recipientul de praf, Bespoke Jet™ este mai ușor, fiind echipat cu un motor Digital Inverter mai îmbunatatit fata de predecesorul sau2 pentru o curatare și mai puternica. Plin de inovatii, Bespoke Jet™ a câștigat, de asemenea, recunoașterea pentru toate acestea în cadrul CES, fiind premiat cu Innovation Awards 2021.

 

Curatenia este acum o prioritate pentru consumatorii din întreaga lume, așa ca ne-am dorit sa cream un produs care sa le ofere utilizatorilor caracteristici mai convenabile și mai puternice pentru ca aceștia sa-și mentina casele ordonate mai mult timp. Samsung Bespoke Jet™ nu doar ca ofera nivelul de putere și performanta necesar pentru a va mentine podelele curate, ci și un design elegant care se poate integra perfect în orice camera din casa dumneavoastra”, a declarat Hyesoon Yang, Executive Vice President and Head of Customer Experience of the Digital Appliances Business de la Samsung Electronics.

 

Performanta de curatare igienica

 

Bespoke Jet™ dispune de All-in-One Clean Station™, care mentine igienic spatiul utilizatorului în timpul golirii recipientului de praf. Când aspiratorul este andocat, All-in-One Clean Station™ golește automat și igienic recipientul de praf cu ajutorul tehnologiei unice Air Pulse, fara particule fine de praf în aerul emis3.


Sistemul de filtrare în mai multe straturi cu eficienta de pâna la 99,999%4 se asigura ca doar aerul curat este eliberat din Bespoke Jet™ în timpul curatarii. Pe masura ce aerul este aspirat, ciclonul principal separa particulele mari de praf, care sunt apoi preluate într-un filtru cu plasa metalica. Un microfiltru prinde apoi particulele fine de praf și, în cele din urma, un filtru fin de praf prinde micropraful5 care poate scapa cu ușurinta. Toate piesele și filtrele sunt lavabile, astfel încât acestea pot fi pastrate curate.

 

Curatare puternica cu un design ușor

 

Indiferent daca este folosit pe podele dure sau pe covoare, Bespoke Jet™ ofera un nivel de aspirare maxim pentru o curatare impecabila. Motorul Samsung Digital Inverter este cu 47% mai ușor decât motorul Jet9066 și genereaza pâna la 210W7 putere de aspirare.

 

Cu Jet Cyclone, utilizatorii se pot bucura de un aer mai curat și de o aspirare mai puternica. Dispunând de o structura multiciclonica de înalta eficienta, Jet Cyclone optimizeaza fluxul de aer și minimizeaza pierderea puterii de aspirare pentru a capta chiar și cele mai mici particule de praf.

 

Dispozitivul portabil al Bespoke Jet™ cântarește doar 1,44 kg, fiind suficient de ușor pentru a-l manevra și curata întreaga casa, astfel încât utilizatorii sa poata curata cu ușurinta suprafetele scaunelor și canapelelor, deasupra dulapurilor și meselor, întreaga lungime a jaluzelelor, sub electrocasnice și chiar pe scari.

 

Curatare convenabila

 

Bespoke Jet™ dispune de un afișaj digital LCD convenabil cu suport în 28 de limbi8. Acest afișaj ofera toate informatiile necesare dintr-o singura privire, precum setarile nivelului de aspirare și durata ramasa a bateriei. De asemenea, ofera informatii despre orice problema tehnica ar putea sa apara, precum înfundarea, obiectele blocate în perie sau filtrele lipsa și afișeaza un ghid explicit pentru remedierea acestora.

 

Bespoke Jet™ are, de asemenea, o baterie de capacitate mare, în ciuda caracteristicilor sale cu specificatii de top. Poate functiona pâna la o ora9 și, chiar și dupa expirarea acestui timp, utilizatorii pot schimba cu ușurinta bateria aspiratorului cu una de rezerva10 pentru a prelungi timpul de curatare cu pâna la doua ore. Tehnologia unica a Samsung asigura, de asemenea, ca dispozitivul își pastreaza 70% din performanta originala pe parcursul a pâna la 500 de cicluri11.

 

Lansarea modelului Bespoke Jet™ duce aparatele electrocasnice în epoca moderna. Îmbratișând filozofia marcii Samsung Bespoke, Bespoke Jet™, subtire și elegant, este conceput pentru a se integra în orice casa. Disponibil în trei culori elegante – Midnight Blue, Misty White și Woody Green – Bespoke Jet™ le permite utilizatorilor sa așeze aspiratorul în orice zona a casei fara a strica designul interior general.

 

Bespoke Jet™ va fi disponibil începând cu ianuarie 2022 în Asia de Sud-Est, Europa și în martie în S.U.A.

 

Pentru mai multe informatii despre Bespoke Jet™, va rugam sa vizitati Samsung.com.

 

1 Testat pe baza IEC 62885-2, CL.5.11 folosind modul Jet de catre SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH. Rezultatele pot varia în functie de utilizarea reala.

2 În comparatie cu motoarele aspiratoarelor verticale anterioare de la Samsung (motor VS9000: 205 g, motor VS9500: 109 g.)

3 Testat pe baza IEC 62885-2, CL.5.11 de catre SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH. Rezultatele pot varia în functie de utilizarea reala. Se refera la particule în intervalul de dimensiuni de la 0,5 la 4,2 µm.

4 Testat pe baza IEC 62885-2, CL.5.11 folosind modul Jet de catre SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH. Rezultatele pot varia în functie de utilizarea reala.

5 Se refera la particulele de praf în intervalul de dimensiuni de la 0,5 la 4,2 µm.

6 Motor VS9000: 205g, motor VS9500: 109g.

7 Aspirare testata pe baza IEC62885-2 Cl. 5.8 standard, testat la admisia unui accesoriu nemotorizat, folosind modul Jet. Pe baza testelor SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH.

8 Bulgara, chineza, croata, ceha, daneza, olandeza, engleza, estona, finlandeza, franceza, germana, greaca, maghiara, italiana, kazaha, letona, lituaniana, norvegiana, poloneza, portugheza, româna, rusa, slovena, slovaca, spaniola, suedeza, thailandeza, ucraineana.

9 Timpul de functionare declarat se aplica la nivelul minim de putere cu un accesoriu nemotorizat atașat. Rezultatele pot varia în functie de utilizarea reala.

10 Bateriile incluse pot varia în functie de produs, model și specificatii.

11 Mentine capacitatea de 70% dupa 5 ani de utilizare la 100 de cicluri/an, pe baza capacitatii pachetului bateriei (2200mA). Un ciclu: descarcare completa dupa încarcarea completa (100~0 la suta). Rezultatele pot varia în functie de utilizare. Bazat pe teste interne.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google